Inspiraation lähteet

He vaikuttivat maailmankuvaani

(kertoo Peksi)

Tom Peters

Radikaali ajattelija ja businessguru. Entinen Navy Seabee, Pentagonin ja White Housen virkamies, johdon konsultti McKinsey & Companyssä ennen ryhtymistään itsenäiseksi konsultiksi.

“The New York Times referred to Peters as one of the top three business gurus in the highest demand as a speaker.” [wikipedia]

Gary Hamel

Hamel loi teorian ihmisen kyvykkyyspyramidista. Pyramidista, joka toimii hämmentävän hyvin niin yksilötasolla kuin myös organisaatiotasolla. Millä tasolla olet itse, millä tasolla on oma tiimisi ja koko organisaatiosi?

“The Wall Street Journal ranked Gary Hamel as one of the world’s most influential business thinkers, and Forbes magazine has called him the world’s leading expert on business strategy.” [wikipedia]

Simon Sinek

“Imagine a world where we wake up inspired to go to work.” Simon Sinek on se kaveri, joka kirjoitti “Start with Why” kirjan. Kirjan, joka on yksi viime vuosien eniten keskustelua aiheuttaneita ja business-ajatteluun vaikuttaneita opuksia.

Nick Vujicic

“Motivational speaker” jollaisia on vain yksi maailmassa. Näin Nickin Nordic Business Forumissa 2017. Vaikka itse en omaa enkä jaa Nickin uskonnollista ajatusmaailmaa lainkaan, niin kaikki muu Nickin tarinassa ja henkilössä koskettaa.

Klaus Meine

Niin, Scorpionsin solisti. Legenda, joka on kirjoittanut ja esittänyt ne monet niin vaikuttavat biisit. Klausilta on syntynyt sanoituksia, jotka ovat antaneet voimaa ja uskoa omiin tekemisiin silloin kun elämä on ollut ylämäkeä ja voimat vähissä. Jos et usko, niin kuuntele “Follow Your Heart” akustisena.